fredag 12 juli 2013

Ingenting vill hända.

Jag åkte ju in till förlossningen för någon dag sedan eftersom mina sammandragningar/värkar blev regelbundna igen. När vi var där så satte dom igång ctg och då såklart så ska mina sd bli vääldigt oregelbundna. Men dom som väl kom var väldigt starka.

Dom tyckte det var konstigt att jag inte ens öppnat mig lite med tanke på mina värkar. Dom tyckte jag skulle sova över. Jag fick två citodon och en sovdos som jag skulle ta, eftersom jag knappt kunnat sova dom senaste dagarna.

Men jag valde att åka hem. Klarade inte av att sova där. Helst inte i rummet vi fick. Kändes som en skrubb som dom gjort ordning åt oss för att det var fullt på alla rum typ?? Jag är inte kräsen. Men däremot tycker jag inte om rum med inga fönster.

I vilket fall så har det varit väldigt lugnt dom senaste dagarna. Har mest legat i soffan och spelade COD.

Men sen ikväll så har jag fått sjukt ont mellan benen? Det känns verkligen som att någon sparat mig med stålskor. Känns som ett stort blåmärke och träningsvärk. Jag känner ingenting då jag ligger ner och slappnar av. Men så fort jag sitter eller går så gör det ont. Trapporna ska vi inte ens tala om. Jag fick lov att ta två alvedon nu, ihopp om att smärtan försvinner. Jag som vill till nätramarknaden imorgon!!!! jag skaaaa dit. Men jag måste nog gå med kryckor om smärtan inte försvinner under natten.

Ringde förlossningen för att få lite råd och svar om vad det kan vara. Dom sa att om bebisen ligger väldigt långt ner så kan det kännas såhär. Och då kanske det är på G!! Jag har valt att aldrig säga "jag känner på mig att nåt kommer hända nu" för jag skulle bara bli besviken om det inte gjorde det. Men det känns verkligen som det. Jag hoppas att det smäller till imorgon eller övermorgon. Det är bara en känsla jag har.

Men däremot så har jag också en känsla av att jag aldrig kommer att få föda heller hahah! Med tanke på att jag haft sammandragningar sedan väldigt länge, och INGENTING vill hända. Inte ens tappen vill bli påverkad liksom.

Jaja nu ska jag kolla på senaste avsnittet av pretty little liars sedan försöka sova :) Puss på er!

Denna värk kändes vill jag lova.

Här skulle vi få sova...


Såhär ser magen ut vid en sammandragning hahaha! knas mage.
Ser ut som ett mumintroll,

3 kommentarer:

  1. Ha tålamod, den kan ju inte stanna i magen till hon fyller 18 ;)
    Det finns dom som har en mycket värre graviditet och BM vet nog vad som är vanligt och inte. Sen räknar dom ju BF datumet från Rul och inte det datum du säger är BF.
    Håll ut. Hon kommer snart och då kommer detta glömmas bort snabbt.
    Rummet ni kommer att få sova i efter förlossningen lär ju se ut så. Knappast nått hotell.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jag orkar inte ens diskutera..

      Radera
  2. Anonym: inte ens förlossningsrummet ser ut så, än mindre det rum man får ligga på efter. Tro mig jag vet :)
    Och denna ser seriöst ut att vara en skrubb..

    Sedan kan de ha fel vid RUL, för jag tror nog att hon vet när hon hade ägglossning och inte. Om hennes bebis var lite mindre än vanligt vid RUL så får man fram fel datum efter uträkningen.
    De beräknade t.o.m fel uppskattad vikt på min son innan han föddes, för de sa att han skulle bli lite större och tyngre än vanligt.. Ack så fel de hade :)

    SvaraRadera