tisdag 4 juni 2013

Vecka 36

35+0

Bebisen
Din bebis är nu c:a 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut direkt efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt.

Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra någon eller några gånger sig varje dag så finns det ingen orsak till oro.


Jahaja där ser man. Hon rör sig dock fortfarande rätt mycket, fast inte lika ofta. Nu kan man se, vad jag tror är ett knä, komma upp då och då. Jag kan nästan greppa tag i det. Det är lite coolt. Jag är fortfarande grymt trött. Vaknar 5ggr om natten och inatt 1-2ggr i timmen, det är verkligen jobbigt. Kan andas lite lättare skönt nog. Hon ligger just nu med huvudet neråt (yay). Känner av ett tryck neråt, mensvärk i nederdelen av magen + ryggen ibland. Går på toaletten för att kissa 1kryddmått väldigt ofta. 

Jag vill att hon kommer snart. Det hade varit nåt hehe.





bebisgumman ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar