onsdag 8 oktober 2014

Fina ni!

hejohejohejohå!

Det är fortfarande företag som hör av sig angående samarbete och reklam.. Gamla läsare undrar när jag ska börja blogga igen. Och även fast jag vill samarbeta, skriva, uttrycka mig osv så bloggar jag inte lika mycket som jag gjorde förut. Jag vill, men jag har inte orken till det. Och det är faktiskt väldigt tråkigt. Jag vet inte när, men nån gång ska jag ta tag i detta. Om någon månad så kommer jag ha mer egentid så då har jag liksom ingen anledning till att inte blogga ;)

Jag är sjukskriven för tillfället och har varit det ett tag. Ska dock tillbaka på jobbet nästa vecka och testjobba. Om det nu inte skulle fungera (hoppas dock att det går) så blir jag sjukskriven längre och sedan kanske jag börja jobba 50% och ökar uppåt. Det är väldigt tråkigt att det är såhär men.. välmåendet går ju först. 

Förstår att folk blir nyfikna, och jag kan absolut berätta varför jag nu är sjukskriven. Det är inget jag skäms för eller något sånt. Anledningen till varför jag är sjukskriven är pga depression, ångest, panikångest osv. Jag har lidit av depression i fleraflera år, men aldrig riktigt tagit tag i det först nu då. Bättre sent än aldrig ;) Antar att efter förlossningen och allt drama så blev det för mycket helt enkelt.

Depression/ångest är så himla vanligt. Men man hittar inte så mycket om det på internet. De flesta skäms och vill inte prata om det. Tråkigt. Alla har nog varit deprimerad nån gång ♥ tänk på det. Man är aldrig ensam.

En stor kram till er alla!

4 kommentarer:

 1. älskar din blogg :) och dig kram :D

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!! Jag fick en lätt sväng av förlossnings depression som gick över av sig självt. Väldigt vanligt och inget jag heller tycker att man borde skämmas över.

  Lycka till när du är tillbaka på jobbet.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har sedan många år tillbaka följt din blogg. Just nu är jag också sjukskriven och väntar på hjälp. Allt blir som ett moment 22 om man inte tar hand om sin hälsa. Tro mig, nu sitter jag här, i en situation jag aldrig trodde att JAG skulle hamna i. Jag är som du, stark och har otroligt mycket skinn på näsan utåt samtidigt som jag sedan barnsben lidit av panikångest och alkoholberoende. Vad är oddsen att jag är mitt nere i den djupaste svackan i mitt liv och glider in här och läser detta? Stress och oro är något vi måste lägga mer fokus på! Krya på dig

  SvaraRadera
 4. Äntligen är du tillbaka!!!! Krya på dig, snygg hårfärg :)

  SvaraRadera